Copyright 2017

Oběd

Wrap s kořeněnými jehněčími kofty a špenátem

Autor Mission Wraps
4
Za studena
Za tepla
Rybí
S masem
Vegetariánský
Original

Wrapy Mission Original klasika, na které si pochutná každý.

+ Zobrazit více

Dodejte svým jídlům špetku pikantnosti a připravte tento výjimečný wrap. Vylepšíte jím každou hostinu!

Složení

4ks Mission Wraps Original
500gmletého jehněčího masa, ne moc libového
bílek z 1 středně velkého vejce
4polévkové lžíce čerstvé sekané máty
čerstvý špenát
1polévková lžíce sušeného oregana
1kávová lžička mletého muškátového oříšku
špetka chilli podle chuti
2vrchovaté kávové lžičky sušeného česneku
3-4polévkové lžíce strouhanky
sůl, čerstvě mletý pepř
olivový olej na zakápnutí

Jogurtová omáčka s medem

250gbílého jogurtu
4polévkové lžíce tekutého medu
4vrchovaté polévkové lžíce krájené čerstvé máty

Způsob přípravy

  1. Troubu předehřejte na 220 °C.
  2. Do nádoby vložte mleté jehněčí maso, bílek, mátu, chilli, oregano, muškátový oříšek, česnek a strouhanku.
  3. Dobře promíchejte, až se vše spojí v kašovitou hmotu.
  4. Přidejte sůl a pepř a z hmoty vytvarujte 8 tenkých válečků o velikosti přibližně 10 x 2 cm.
  5. Položte je na nepřilnavý plech a pokapejte trochou olivového oleje.
  6. Za občasného obracení pečte 15 minut v předehřáté troubě, až kofty získají světle hnědou barvu.
  7. Mezitím si připravte wrapy, obložte je trochou čerstvých špenátových listů, na každý položte 2 kofty a velkou lžíci jogurtu s medem a mátou.
  8. Stočte do kornoutu.
Přihlásit
nebo

Pokud ještě nemáte svůj účetZaregistrujte se!

Rozdělte se s přáteli

Informujte je o našich receptech

Rozdělte se s přáteli

Informujte je o našich receptech
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now